Društvo i ekonomija

M. Z.

29. 10. 2023. 15:49 54

LUDILO NA PINKU Prljavi novac, albanska mafija, špijuni i po 100 evra mladima za rušenje Vučića (VIDEO)

Svega smo se nagledali na režimskim televizijama u prethodnih 11 godina vlasti Srpske napredne stranke, bilo je tu satanizovanja političkih neistomišljenika, raznih teorija zavere, nelogičnih izjava, ali ono što smo čuli i videli na televiziji Pink u emisiji kod naprednjačke perjanice Jovane Jeremić do sada je, ipak, neviđeno.

Naime, Jovana Jeremić, koja neretko poziva vračeve u svoje emisije, sada je odlučila da ugosti tabloidne uzdanice režima Dragana J. Vučićevića i Sašu Milovanovića, ali i Miroslava Bjegovića, profesora bezbednosnih nauka i specijalista za terorizam i organizovani kriminal. I upravo je on "uzeo slavu" sagovornicima u emisiji.

Svašta je prof. dr Bjegović izgovorio, kakvih se sve teorija zavere naslušali oni kojima je u tim trenucima bio uključen Pink, pa to je za priču. Jer, Bjegović je, između ostalog, rekao da se sprema "unošenje prljavog novca sa prostora KiM, kojim će mladi glasači bili plaćeni sa po 100 evra", te da se "očekuje priliv 3.000 špijuna koji će potplaćivati mlade i ubeđivati ih da ruše vlast i Aleksandra Vučić"?!

Da podsetimo, upravo je Srpska napredna stranka poznata po tome da pred svake izbore "čašćava" glasače - tako su uoči prethodnih izbora "pomoć" dobijali mladi, ali i penzioneri. Očigledno je to način na koji SNS i prof. dr Bjegović shvataju politiku...

A šta je to Miroslav Bjegović rekao na Pinku?

- Očekuje se i već postoje podaci da će mnogo prljavog novca ući i on služi za rušenje postojećeg sistema u određenim državama koje ne odgovaraju nekim zapadnim interesima moći. S jedne strane, taj prljav novac će biti jednim velikim delom sa prostora Kosova i Metohije koji će plasirati albanska narko mafija za ostvarivanje nihovih ciljeva. Eto, to je taj prljavi novac kojim će pokušati da se lobira i da se čak potplaćuju glasači - počeo je ovo inspirativno obraćanje Bjegović.

A onda je u istom stilu i nastavio...

- Prvenstveno su to oni koji ne izlaze na izbore. Poznato je da kod nas ne izlaze mlađe generacije, verovatno ih taj politički deo ne interesuje. Očekuje se priliv 3.000, nazvaću ih tako, špijuna, koji će ući na taj prostor i njihov zadatak će biti lobiranje kod mladih na mestima javnih okupljanja - kafićima, restoranima... Da ih lobiraju, da im pričaju te stvari, čak i da ih potplaćuju. Pričaće im kako postojeća vlast nije dobra, kako rušiti glavnog čoveka, kako ne radi za srpske inrereese, kako nije za Evropu... - rekao je gost Jovane Jeremić, pa zaključio:

- Taj prljav novac će biti lansiran prema mladim glasačima. To je iznos koji bi po glasaču bio 100 evra. To je možda mali iznos, ali na 100.000 mladih glasača, to je 10 miliona. To je nikakav novac za nekoga ko želi da promeni određen sistem. O tome treba da se govori i priča šta ćemo imati prvenstveno na sceni Beograda, zato što je Beograd glavni cilj da se prelomi.

Naravno, ovaj govor Bjegovića je brzo završio na društvenim mrežama, gde su se komentari ređali.

"Ne mogu jednostavnu laž da smisle", "Ovo je po sistemu "napad je najbolja odbrana". Opišeš ono što ti sam radiš, ali zameniš uloge i to pripišeš protivniku. Sve detalje transakcije znaš iz pouzdanih izvora", "Oni će to raditi i kupovati glasove kao Milo u CG, a pripisuju drugima", samo su neke od reakcija na ovaj bizaran govor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 54

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati