Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 09. 2023. 18:03 3

Tepić: Vlast otvara nebezbedan blok B3 u Kostolcu zbog slikanja

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i šefica poslaničke grupe "Pravac Evropa", Marinika Tepić napisala je na svom nalogu na Tviteru da predsednik Srbije Alaksandar Vučić, ministarka energetike Dubravka Đedović i Elektro privreda Srbije i dalje kriju da termo-blok B3 u Kostolcu neće biti završen i bezbedan pre jula 2024.

- Pošto Vučić, Đedović i EPS i dalje kriju da termo-blok B3 u Kostolcu neće biti završen i bezbedan pre jula 2024. a oni bi sad da ga otvaraju zbog slikanja - navela je Tepić u objavi na X mreži.

- Možda nešto da kaže Miloš Vučević. Sestra Tijana Ćirović mu je lansirana iz NS u Bg pravo za korporativnog direktora EPS-a - dodaje se u objavi.

Nedavno je Marinika Tepić izjavila da Aleksandar Vučić ugrožava zdravlje ljudi jer već dva meseca krije od građana da je kineska kompanija CMEC, koja gradi blok B3 u Kostolcu, obavestila EPS da B3 ne može biti spreman za rad pre jula 2024, iako uveliko planiraju njegovo otvaranje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati