Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

18. 08. 2023. 08:37 87

Vučić jutros na RTS: Teški dani su pred nama

Očekujem velike i teške pritiske, najteže do sada po pitanju sankcija Rusiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući jutros u Dnevniku RTS-a.

- U Srbiji žele da me potpuno izoluju na političkoj sceni, mediji kao u "Tri karte za Holivud" svi su postali Amerikanci, nema više Srba. Nema ničeg što je balansirano. Gledaju da me izoluju, ne bi li primorali Srbiju da promeni svoju politiku. Očekujem da se suočimo sa brojnim problemimama - rekao je Vučić.

Priče o izolaciji Srbije sluša, kako kaže, 10 godina, a Srbija "nikada nije izolovana jer vodi pametnu politiku".

- Situacija nije jednostavna, 20. avgusta ujutru kreću prijave za 10.000 dinara, a da biste to imali morate da imate strane direktne investicije a mi to imamo na rekordnom nivou.

Predsednik Srbije narednog vikenda ide u Budimpeštu gde će se osim sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom sastati i sa predsednikom Turske Tajipom Erdoganom.

- Za nas je važno da održavamo kontakt sa Turskom, razgovor je potvrđen i verujem da će to biti korak u poboljšanju naših odnosa - naglasio je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 87

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati