Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 07. 2023. 06:42 7

Ministre, ne kopajmo po RANAMA roditelja ubijene dece

"Ministre informisanja (Mihailo Jovanović), ovo mora da prestane! Sledeće nedelje je tri meseca od tragedije. Za tih 90 dana mogli smo bar da ne kopamo po ranama roditelja UBIJENE dece", navela je na Fejsbuku Bojana Nedeljković, majka deteta koje ide u VII razred OŠ "Vladislav Ribnikar".

Bojana Nedeljković ogorčena je zbog toga što se daje ogroman prostor dečaku koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je 3. maja života lišio devet učenika i radnika obezbeđenja. Smatra da se tako dira u rane roditelja koji su izgubili decu, te je apelovala na ministra informisanja Mihaila Jovanovića da reaguje.

Njenu objavu na Fejsbuku prenosimo u celosti.

"Ministre informisanja (Mihailo Jovanović), apelujem da se oglasite i preduzmete sve radnje u saradnji sa svim službama povodom preplavljenosti medija o tome da li je ubici iz "Ribnikara" rođendan, kako je spavao i šta je rekao. Ne zanima nas!

I Ani Božović bi bio rođendan 6. maja, Bojani Asović 27. maja, Katarini Martinović bi bio rođendan 25. jula, pa se ne sećam nijednog teksta kako UBIJENA deca svoje rođendane nikada više neće slaviti.

Umesto toga, društvene mreže su prepune torti za ubicu, novine se utrkuju ko će veću sliku ubice da stavi na naslovnu stranu. Ovo mora da prestane!

Sledeće nedelje je tri meseca od tragedija. Za tih 90 dana, mogli smo bar (pošto nije vaš da smo im pomogli po pitanju bilo čega) da ne kopamo po ranama roditelja UBIJENE dece. Za slučaj da su već zaboravljena imena UBIJENE dece, možete ih kopirati sa mog posta. Ne smemo da ih zaboravimo!", zaključila je u emotivnoj objavi Bojana Nedeljković, majka deteta koje ide u VII razred OŠ "Vladislav Ribnikar"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati