Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova ekonomija ]

17. 07. 2023. 06:00 7

Ministarstvo kupuje zastave i jarbole za 1,6 miliona

Ministarstvo spoljnih poslova planira kupovinu zastava Republike Srbije i stranih zemalja (za unutrašnju dekoraciju, jarbole, automobile).

Ministarstvu su potrebne zastave različitih dimenzija, a ugovor će obuhvatiti i uslugu šivenja, štampanja na odabranim materijalima, završnu obradu, izradu jarbola, ukrasnog vrha, drvenog postolja, lakiranje, poliranje, vidi se iz dokumentacije na Portalu javnih nabavki, a prenosi Nova ekonomija.

Procenjena vrednost javne nabavke je 1,6 miliona dinara, a u tenderskoj dokumentaciji Ministarstvo je dalo okvirne količine zastava, stalaka, postolja koje je potrebno izraditi i isporučiti.

Između ostalog, potrebno da se izradi i isporuči (okvirno) 150 zastava Srbije i stranih zemalja čije su dimenzije 300x150 centimetara, kao i dve zastave Srbije za jarbol dimenzija 300x400 centimetara.

Dalje, Ministarstvo potražuje i (okvirno) 130 zastava Srbije i stranih zemalja za automobil (dimenzija 40x24 centimetara) i 250 stonih zastava (čije su dimenzije 20x10 centimetara).

Deo nabavke su i stalci (mesingani i inoks), postolja, koplje, trobojne lente.

Ugovor sa izabranim ponuđačem trajaće jednu godinu. Rok za podnošenje ponuda je 24. jul.

Ministarstvo je prethodnu nabavku zastava i jarbola ugovorilo krajem 2022. godine. Tada je ugovor vredan 1,5 miliona dinara (bez PDV-a) zaključilo sa firmom "Textile Printing Team".

Nabavku državnih zastava i jarbola Ministarstvo je sprovelo i 2021. godine, i tada je ugovor, vredan 1,3 miliona dinara (bez PDV-a) dodeljen firmi "Textile Printing Team".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati