Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

03. 06. 2023. 19:58 3

Kesić režimskim medijima: Vi ste se odrekli profesije

Voditelj i komičar Zoran Kesić pozdravio je okupljene na protestu "Srbija protiv nasilja" poželevši dobro veče "poštovanim hijenama i lešinarima", "izazivačima haosa" i "maltretiračima ljudi", a poseban pozdrav svima koji "ne dopuštaju da prođu kola hitne pomoći".

- Naravno, svi ovi epiteti kojima sam vas pozdravio su već deplasirani, jer desio se kopernikanski obrt – kada su videli koliko vas ima, režimski mediji počeli su da vas nazivaju "veliki broj građana na ulici koje moramo poštovati" - poručio je Kesić.

Kazao je da je učestvovao u protestima 1996. i da su tada verovali "da možemo da promenimo svet".

- A onda sam se pretvorio u nekog džangrizavog starca koji kuka za nekim Beogradom koji više ne postoji, koji pati za nekom energijom koja je proćerdana, a pre mesec dana se iz onog neopisivog bola koji nikad neće proći dogodila saosećajnost, epmatija, onda je to prešlo u bes, a onda se iz besa stvorila fizička potreba da se promeni nešto odmah i sad - rekao je Kesić.On je rekao da Srbiju "moramo da menjamo sa istim ljudima koji su naterani da dolaze ovde u autobusima".

- I to su naši ljudi i sa njima moramo da menjamo zemlju“ - rekao je Kesić.

Uputio je "poseban pozdrav" za poslanike koji pominju "građanski rat" i targetiraju Novu S, N1 i Danas, kao i "režimskim medijima", koji će, kako je kazao, "koliko sutra reći – samo smo radili svoj posao".
- Pa niste, vi ste se odrekli svoje profesije - rekao je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati