Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 06. 2023. 15:25 5

Radnici Kolubare organizuju protest ispred Ministarstva!

Radno telo radnika Kolubare "Jedinstvo Kolubara" pozvalo je sve zaposlene u EPS-u na protest ispred Ministarstva rudarstva i energetike u sredu 7. juna u 10:00 časova.

Njivov poziv kolegama prenosimo u celosti:
- Poštovane koleginice i kolege, prošao je rok od sedam dana od poslatih zahteva sa poslednjeg protesta i dalje nema nikakvih odgovora niti ispunjenja naših zahteva. Očigledno nas ne shvataju ozbiljno. RT - Jedinstvo Kolubara je odlučilo da sledeći protest organizuje ispred Ministarstva rudarstva i energetike i da lično traži ostavku Ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović kao i njenu smenu sa mesta predstavnika skupštine AD EPS.

Protest je zakazan za sredu 7. juna u 10:00 časova.Pozivamo sve kolege iz celog EPS-a, hidraše, termaše, građane Srbije, da shvate ozbiljnost situacuje u kojoj se nalazimo i u kojoj ćemo se svi naći ubrzo postavljanjem njenog novog Nadzornog odbora.

Da se svi ujedinjeni pojavimo tog dana ispred Ministarstva rudarstva i energetike i da im stavimo do znanja da ne damo privatizaciju EPS-a i njegovo rasparčavanje i izdvajanje bilo kojeg dela EPS-a.Pozivamo i sve kolege iz svih javnih preduzeća (23) koji su u planu za privatizaciju, među kojima su i Srbijavode, Pošte, Srbijašume, nacionalni parkovi itd, da nam se pridruže i pruže podršku u ovoj borbi jer ih ista sudbina čeka.

Nema izgovora, vidimo se - navodi se u pozivu Radnog tela "Jedinstvo Kolubara", koje je upućeno njihovim kolegama iz EPS-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati