Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 05. 2023. 14:10 93

Karleuša hoće glavu Tepićke: Srbi nisu njen narod, ona je strani plaćenik! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša, koja je u poslednje vreme skromne pevačke kapacitete zamenila vrlo uspešnim botovanjem za SNS, ponovo je napala potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, rekavši da Tepićka ne može da bude izdajica srpskog naroda, jer "Srbi nisu njen narod", ali je zato "strani plaćenik".

- I ne mogu za Mariniku Čobanu da napišem da je izdajica svog naroda, jer Srbi nisu njen narod. Žena se izjašnjava kao Rumunka. I to je njeno legitimno pravo kao i svih drugih manjina ove zemlje, albanske, mađarske, romske... Ali mogu da napišem da je plaćenica!

Ja u ovo što kažem nemam sumnju i treba proveriti odakle dolazi novac kojim se Čobanu finansira i ovom narodu javno pakazati.A izdajnici su oni koji se izjašnjavaju kao Srbi, a idu protiv svog naroda i zemlje koja se ne zove Albanija ili Rumunija. Ova zemlja se zove Srbija. I znate ša je apsurd i naša tužna realnost?

Da se mesta zamene i da umesto Marinike Čobanu proteste u Beogradu vodi Aljbin Kurti, opet bi mi go*na s*ala da je on ravnopravni građanin ove zemlje i da ima pravo da kritikuje, a da ja nemam pravo da kažem da je Albanac jer je to, kako kažu nesvesna go*na na Tviteru - fašizam.Iako biti Albanac ili Rumun nije uvreda niti se oni uvrede kad im to kažeš. Zašto bi? Kurti ili Čobanu, poenta je ista. Strani plaćenici. A mi smo izdajnici, jer napadamo svoje. Mi Srbi - zaključila je svoje trivijalno izlaganje pevačica.

Jadna je Srpska napredna stranka koja ni pored 700.000 članova nema boljeg bota, pa u juriš šalje estradnu zvezdu, koja je do juče bila kvaziborac za demokratiju, evropske vrednosti i toleranciju.
Po dobro oprobanom receptu, SNS u prve redove stavlja poslušunu, a neobrazovanu osobu (pomenuta ima samo osnovno obrazovanje) da govori o temama u koje se ni promil ne razume.

U čudnim vremenima živimo, u kojima je "umetnica" poput Jelene Karleuše branič Kosova i Metohije, Srba i Srpstva.

Jadna nam Srbija, ko je brani...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 93

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati