Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 05. 2023. 08:26 10

Štrajk radnika "Dr Laza Lazarević" u sredu ispred Vlade

Štrajkački odbori Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević” doneli odluku o štrajku u sredu 31. maja 2023. sa početkom u 14 časova ispred zgrade Vlade RS, koji će se radikalizovati od strane zaposlenih - saznaje Direktno.rs.

Razlog da se tog dana održi okupljanje zaposlenih u štrajku je višegodišnje nezadovoljstvo zaposlenih, ali i pasivnost i odlučnost odgovornih u Vladi RS da, kako kažu, VD direktora dr Ivanu Stašević Karličić razreše funkcije na čelu najstarije Klinike na Balkanu!

- Posle devetomesecne borbe na ulici i u medijima, naše upućivanje na mobing i nezakonje koje je do sada sprovodila VD dr Ivana Stašević Karličić, a u koje smo uputili sve Vladine institucije ostale su neprimećene u onoj meri koja bi bila dovoljna da postupe po zakonu i da se takva osoba smeni! Pozivamo Vas da se priključite i da zajedno učestvujemo u borbi za istinu, jer Ona je jedino bitna - poručili su štrajkači za naš portal.

- Očekujemo da ćete nas podržati do ostvarenja naših zahteva, a to je razrešenje na funkciji VD direktora dr Ivane Stašević Karličić. Hvala vam u ime štrajkačkih odbora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" - uputii su pismo radnici "Dr Laza Lazarević".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati