Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2023. 16:58 38

"Vučićeviću, zamisli kako će ti biti na robiji?!"

Izgleda da je glavni i odgovorni urednik i vlasnik "Informera" Dragan J. Vučićević u velikoj panici, kako zbog propalog kontramitinga svog šefa, tako i zbog protesta "Srbija protiv nasilja" koji su poslednjih nedelja okupili najveći broj građana, još od 5. oktobra. Nervozu je prvo pokazao na kontramitingu, gde je pretio Nemanji Šaroviću, predsedniku pokreta "Ljubav, Vera, Nada", ali mu to nije bilo dovoljno, pa je nastavio da vređa Šarovića na Tviteru.

- Aj' ne laži, đubre pokvareno! Naravno da nikakvo obezbeđenje nemam i nikad nisam imao - kazao je Vučević, odgovarajući na Šarovićeve trdnje da jer Vučićević na kontramitingu SNS bio u društvu "kratko podšišanih, nabildovanih muškaraca", tj. obezbeđenja.

- Ono kad ti Dragan J. Vučićević kaže da si đubre, pa još i pokvareno! Junače jednoumlja iz bitaka na Pinku i Hepiju, dok ne završiš opet u zatvoru, ajmo na jedan TV duel pa da sve razjasnimo - odgovorio mu je Šarović, nakon čega je vlasnik "Informera" nastavio sa uvredama.- Pa, jesi. Đubre pokvareno i bedno. I to ćeš zauvek i ostati.- A TV duel junače? Šta je, žvaće guza gaće? Ili ti je Aleksandar Vučić rekao "ne dolazi u obzir, rasturiće te Šarović na duelu kao staru kantu!" - ponovio je poziv na duel Šarović.-  Bedniče, od*ebi - kazao je Vučićević, još jednom potvrdivši svoju nervozu i strah.

- Na 2331 pregled, imaš 2 sviđanja. Izgleda da si ti od*eban, čak i od strane plaćenih botova! Zamisli tek kad zaglaviš na dugogodišnju robiju kako će te od*ebati svi, ako je već sad ovako - zaključio je diskusiju Šarović.

Izgleda da ni SNS botovi ne žele da pruže podršku Vučićeviću, koji godinama unazad u svom propagandnom glasili "Informeru", koji naivni mešaju sa novinama vređa, širi mržnju i netoleranciju i targetira svakog ko nije po volji vladajućem režimu. Podsetimo, na Vučićevom kontramitingu Nemanja Šarović, predsednik Pokreta ljubav, vera, nada, intervjuisao je građane koji su se okupili. Dok je pokušavao da prođe između ljudi, Dragan J. Vučićević mu je preprečio put, te je došlo do kratkog razgovora između njih dvojice, gde je glavni i odgovorni urednik režimskog "Informera" čak počeo i da preti da treba da "bude srećan što ovde ima ljudi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati