Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 05. 2023. 22:44 24

Delije prozvale SNS! (FOTO)

Srpska napredna stranka je ovog petka održala miting ispred Narodne skupštine, gde su se našli i građani koji su dovoženi iz svih krajeva Srbije. Istog dana došlo je do sukoba na severu Kosova, i to između građana i kosovske policije, što je razljutilo Delije, koje su tom prilikom grafitom napale vlast.

Naime, navijači Crvene zvezde su ovog petka jasno izrekli stav, pa je na jednom zidu osvanula poruka:

- Dok u Beograd na miting svako mora doći, na Kosovu nam maltretiraju narod. Pa, dokle će to moći?! - navele su Delije uz poruku "Nema predaje".

Da podsetimo, ovog petka je došlo do sukoba u opštinama na severu Kosova, i to u Zvečanu, Zubinom Potoku, Leposaviću, kada je povređeno deset osoba.

Istog dana, Srpska napredna stranka je organizovala miting u centru Beograda, ogroman broj autobusa je dovezao ljude iz svih krajeva Srbije, a na kraju se, prema procenama, ispred Narodne skupštine našlo između 45 i 50 hiljada ljudi, što je manje od broja građana koji su prošlog petka prošetali u okviru skupa "Srbija protiv nasilja".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati