Društvo i ekonomija

M. Z.

26. 05. 2023. 20:56 39

Posle 6 godina predsednik Srbije odlučio da bude predsednik svih građana

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i SNS, najavio je ovog petka na skupu u Beogradu da od subote više neće biti na čelu Srpske napredne stranke, već da će biti predsednik svih građana. Na to je reagovao poznati novinar i voditelj Ivan Ivanović, podsetivši koliko je dugo Vučić na čelu države.

- Posle šest godina predsednikovanja, on kaže: "Od sutra ću biti predsednik svih građana" - napisao je Ivan Ivanović na Tviteru, te je ismejao ovu izjavu Vučića.

Da podsetimo, Aleksandru Vučiću je ovo drugi predsednički mandat, a na toj funkciji se nalazi od 2017. godine. Za sve to vreme bio je i na čelu Srpske napredne stranke, da bi ovog petka saopštio da će se povuči sa te funkcije.

- Ovo je poslednje veče koje vam se pobraćam kao predsednik SNS. Od sutra će Srpska napredna stranka imati nekog drugog na čelu, a ja ću biti samo predsednik svih građana Srbije, a ne predsednik partije - istakao je, između ostalog, Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati