Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2023. 09:32 38

"SNS sekta" i izbušene gume na busevima u Čačku (FOTO)

Nepoznate osobe izbušile su tokom noći gume na više autobusa čačanskog autoprevoznika. Policija je o celom događaju obaveštena, a pretpostavlja se da pomenuti incident ima veze sa današnjim mitingom Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdila direktorka tog preduzeća Dušica Stevanović Lužanin. Prema njenim rečima, na pojedinim autobusima ispisani su raznorazni pogrdni natpisi poput: "Sekto", "Bando" i slično.

Na pitanje da li pomenuti slučaj ima veze sa današnjim mitingom Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, ona nije odgovorila.

Sa druge strane, na pitanje kako će se odvijati prevoz za Beograd, onih koji ne idu na miting, Lužanin je rekla da su to već objavili putem zvaničnim kanala.

Vest o bušenju guma na autobusima pojavila se rano jutros na društvenim mrežama.

Na autobusima je ispisano "SNS sekta", te se pretpostavlja da bušenje guma ima veze sa mitingom u Beogradu. Takođe, pretpostavlja su Čačani pomenutim autobusima trebalo da stignu u Beograd.

Policija je o celom događaju obaveštena i u toku je istraga. Zasad nije poznat tačan broj koliko je autobusa oštećeno tokom noći u Čačku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati