Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 05. 2023. 16:00 49

Brnabić okrenula leđa Vučiću i pozvala na skup u subotu (VIDEO)

Premijerka Ana Brnabić je imala još jedan govor za "pamćenje" u Skupštini Srbije. Jer, verovali ili ne, predsednica Vlade Srbije je građane pozvala na skup koji se održava u subotu! Da podsetimo, reč je o skupu "Srbija protiv nasilja", na kom građani ponosno dižu glas protiv govora mržnje, nasilja i svih anomalija u našem društvu.

Ona je, naime, tokom sednice Skupštine Srbije rekla da je to skup na kome će ona biti i koji joj je bliži srcu.

- Ja u svoje ime želim da kažem da su uvek svi dobrodošli na skup protiv nasilja u subotu. Svakako sa moje strane... Ja ću biti tamo. Zato želim da pozovem građane, jer to je skup koji ja osećam bliže svom srcu. Skup nade, skup jedinstva - rekla je Ana Brnabić.

Ovom rečenicom Ana Brnabić je uradila dve stvari. Prvo, jasno je rekla šta misli o skupu koji se održava u subotu - da je to skup koji je "bliži njenom srcu", kao i da je to skup "nade i jedinstva". Druga stvar je to što je i ona ovom izjavom okrenula leđa Vučiću.

Podsetimo, ovih dana članovi SNS-a masovno izlaze iz te stranke. Nogu je povukla Zorana Mihajlović, potom je njenim stopama pošao i Dragan Šormaz, a poslednja u nizu je bila bivša savetnica Tomislava Nikolića i jedna od osnivačica Srpske napredne stranke, Stanislava Pak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati