Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

23. 04. 2023. 17:23 12

Putnici Er Srbije iz Rima zarobljeni u Italiji

Iako je avion Er Srbije iz Rima trebalo da poleti za Beograd u 14.40 sati, ne iznenađenje svih putnika to se nije desilo. Sa aerodroma u Italiji rekli su da se vrate sa pasoške kontrole i pokupe svoje prtljage. Deo putnika dobio je mejlom informacije da je let otkazan, ali nisu dobili tzv. rerutiranje, niti u ovom trenutku imaju obezbeđen smeštaj.

Osim toga, nisu svi putnici dobili isti takav mejl. Kako tvrdi putnik Miloš Paligorić, niko im se još nije ni obratio zbog čega nemaju nikakve informacije kada će za Beograd, kojom rutom i da li će noćiti u Rimu.
Advokat Miloš Paligorić, koji se nalazi na aerodromu u Rimu, rekao je da je planirano da putnici iz Rima polete u 14.40. sati za Beograd, a da je to sve pomereno za 15.35 iz nepoznatog razloga. Nakon toga kreće prava noćna mora.

 - Nakon što su pomerili za 15.35, javili su nam da je let otkazan. Mi smo već prošli u tom trenutku pasošku kontrolu, pa su nam rekli da se praktično vratimo za Italiju. Krenuli smo po naše stvari, a nisu nam ni objasnili o čemu se radi - kaže Paligorić.
On dodaje da se niko nije pojavio da im objasni šta se zapravo desilo, niti da li mogu dobiju rerutiranje, odnosno promenu putanje kako bi stigli do Beograda.

 - Ovakve situacije se dešavaju, ali onda napravite rerutiranje i stignete do kuće, međutim očigledno nikoga to ne zanima. Sa nama je igrom slučaja i direktor Univerzitetke dečje klinike u Tiršovoj u Beogradu, čovek sutra ima zakazane operacije, mora da se vrati Ja imam svoje klijente, ali to nikoga ne zanima - priča on.

Paligorić napominje da je vrhunac bizarnosti bio kada je nekim putnicima na mejl stigla informacija da je let otkazan i da mogu da dobiju drugi let čija je cena veća za 10 odsto.

- Stvari smo uzeli, ali ne znamo da li će nas smestiti u hotel, ovde se niko ne pojavljuje -  zaključuje izvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati