Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 04. 2023. 12:13 16

"Članovi Narodne stranke me svakodnevno napadaju i prete mi"

"Članovi Narodne stranke me svakodnevno napadaju samo zato što sam protiv politike te stranke. Pišu mi da mi je muž narko diler i iznose neistine da sam plaćena jer imam napumpana usta, samo zato što mislim da su se oni, umesto ka Evropskoj uniji, okrenuli ka Gračanici", kaže za Direktno.rs Ksenija Ostojić, zubna tehničarka i uticajna tviterašica.

Svedoci smo da se poslednjih meseci vodi velika hajka na društvenoj mreži Tviter protiv zubne tehničarke Ksenije Ostojić od strane članova i poslanika Narodne stranke samo zato što je to protiv politike ove stranke, za koju kaže da je "pogubna po Srbiju".

- Ja nisam ništa loše o pojedincima pisala - da su mali, ružni, debeli i slično, već sam pisala protiv njihove politike, jer smatram da je ona pogubna po Srbiju - izjavila je Ksenija Ostojić.

Kontakt sa Narodnom strankom imala je još 2018. godine, kada je podržala sve opozicione stranke i pokrete koji su organizovali masovne proteste širom Srbije protiv režima. Međutim, Ksenija Ostojić je, kako navodi za Direktno.rs, promenila mišljenje o Narodnoj stranci onda kada je ova stranka "skrenula u desno".

- Meni je zasmetalo kada su oni skrenuli u desno i kada su počeli da gaze po Draganu Đilasu. Što sam javno i napisala, jer smatram da je to nepošteno i da nije fer s njihove strane. Činjenica je da ih je Đilas praktično uveo u Narodnu skupštinu. Zatim su usledili napadi na mene. Iznosili su niz neistina o tome da me plaća Vučić preko Đilasa. Ne znam kako su stavili znak jednakosti između njih dvojice - zapitala se Ksenija.

Navela je da preživljava neprijatne situacije otkako je počela da iznosi mišljenje o Narodnoj stranci.

- Moja deca idu u školu. Nastavnici čitaju to što se o meni piše, kao i roditelji drugova moje dece. Ja sam doživela da meni u vajber grupi majka jedne od školskih drugarica moga deteta napiše "Znamo mi dobro ko si ti". To je sve zahvaljujući isključivo aktivistima Narodne stranke.

Dodaje da postoji određena vajber grupa u kojoj se "organizuju bot timovi Narodne stranke ne bi li komentarisali njene objave na Tviteru".

-  U toj vajber grupi oni se dogovaraju šta će i kako o meni pisati. Tu su objavili i gde ja živim i stvari iz mog privatnog života, što je vrlo opasno, jer me povezuju sa mafijom, SNS-om, Pinkom... Znamo koliko su ljudi danas ljuti i kivni na ovaj mafijaški režim, pa ne bih baš da doživim da me neko presretne na ulici zato što je pročitao od članova Narodne stranke da ja sarađujem sa mafijašima na vlasti. To je njihov patološki problem. Njima je izgleda Ksenija najveći problem. Ne bi me čudilo da smatraju da će, ako se ugasi moj nalog na Tviteru, Vučić pasti do Uskrsa. Stvarno ne znam zašto ovo rade.

Na kraju je iznela mišljenje zašto je ona predmet napada članova Narodne stranke.

- Suština je da oni nemaju podršku i da van Tvitera ne postoje. Analize koje im radi Đorđe Vukadinović nisu baš verodostojne. Oni samo na Tviteru i postoje. Tako da je njih strah šta ću ja na Tviteru napisati, jer znaju da moje objave imaju opseg od 10 hiljada, do tri miliona. Da nije tako kao što ja mislim ne bi se bavili time šta na Tviteru piše jedna zubna tehničarka - zaključila je Ksenija Ostojić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati