Politika

Direktno.rs

22. 04. 2024. 12:59 5

DJB se razišao sa Narodnom strankom zbog Velje Ilića

Stranka Dosta je bilo (DJB) objasnila je da do dogovora o zajedničkom izlasku na izbore sa Narodnom strankom nije došlo, jer je za DJB neprihvatljiva koalicija sa Novom Srbijom Velimira Ilića.

DJB na svom nalogu na društvenoj platformi X podsetio da je sa Narodnom strankom krajem januara potpisao memorandum o zajedničkom izlasku na beogradske izbore.

- Dva i po meseca smo zajedno pokušavali da proširimo koaliciju i sa Dverima i NDSS-om i napravimo jaku kolona desnog centra. Dveri su bile zainteresovane, ali nisu mogli da donesu odluku. Poslednji pokušaj je bio u ovu subotu, ali su Dveri ostale neodlučne. NDSS nije bio spreman ni na sastanak - navode iz DJB.

Dodaju i da je Narodna stranka pre tri nedelje htela da uvede Novu Srbiju Velimira Ilića u koaliciju za Beograd.

- DJB ne vidi nijedno racionalno objašnjenje za to i za DJB to nije prihvatljivo. Voditi kampanju za promenu i uvođenje reda u Beogradu sa Veljom Ilićem nije kredibilno - poručuju iz ove stranke.

Narodna stranka je, kako se navodi, na kraju odlučila da napusti dogovorenu koaliciju sa DJB i napravi koaliciju su Veljom Ilićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati