Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

07. 04. 2023. 17:00 4

Jedan Panin sin vozi lamborgini, drugi u dilu sa Telekomom

Uroš Panić, javnosti poznat po bahatoj vožnji lamborginijem po Beogradu, upravlja rentakarom u vlasništvu svog oca, a njegov rođeni brat Miloš Panić suvlasnik je preduzeća Panoptik koje je - partner Telekoma Srbije.

Uroš Panić upravlja rentakarom, koji je ogranak očeve firme "Petar Pan semlin", registrovane za konsultantske aktivnosti, dok je njegov brat Miloš Panić suvlasnik preduzeća Panoptik, a sama firma navodi da je partner Telekoma, piše N1.

Podaci Agencije za privredne registre pokazuju da su suvlasnici preduzeća Panoptik d.o.o. vršnjaci Miloš Panić i Sara Obradović. Firma je registrovana za šifru delatnosti 4321 - postavljanje električnih instalacija.

Panoptik je partner Telekoma Srbija, a ova saradnja je, prema podacima sa fejsbuk stranice firme - u oblasti uvođenja optičke mreže.

Panoptik je u više navrata objavljivao i oglase za zapošljavanje, tražeći tehničare za "implementaciju pasivne optičke mreže".

U novembru prošle godine tražio je i agente prodaje na terenu čije bi zaduženje, između ostalog, bila i - "akvizicija korisnika i širenje prodajne mreže i održavanje kontakata sa postojećim korisnicima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati