Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

23. 03. 2023. 10:47 6

Obućina: Apatija do beskraja, sa "Buhom" je završeno

Urednica i voditeljka Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina smatra da je priča sa pozorištem "Boško Buha" završena i da će biti izmešteno, jer nema solidarnosti među glumcima. Ističe da je "Boško Buha simbol svega što smo prihvatili bez solidarnosti".

- Ovde je apatija do beskraja, ljude više ništa ne zanima, ni (predsednik Aleksandar) Vučić ih ne zanima, nema solidarnosti ni sa čim. Poslednji primer je "Boško Buha". Bojim se da je sa "Boškom Buhom" završeno. Jako me zanima da li se ta uprava ikada bavila čovekom koji je vlasnik pola Skadarlije, pola centra grada, pola spalavova - pita Obućina, aludirajući na Aleksandra Kajmakovića poznatijeg kao Aca Bosanac, koji je vlasnik prostora na Trgu Republike 3, u kojem je do 2015. bilo pozorište Boško Buha, a u međuvremenu čekalo da se taj prostor renovira, misleći da će se u njega vratiti.

Obućina ističe da glumci treba da pokažu solidarnost, ali da se to ne dešava jer je "ogroman deo te industrije podmiren", kroz veliki broj serija koji se snima.

- Ko će da ustane iz JDP, Narodnog pozorišta?! Nek' dođe (Svetislav) Bule Goncić (upravnik Narodnog pozorišta, prim. aut.) da brani "Boška Buhu", to mu je preko puta - poručuje ona i dodaje da je to sve "logična posledica prirode ove vlasti i jednog čoveka".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati