Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 03. 2023. 08:59 3

"Cela porodica na spisku": Zadržana ćerka Rade Trajković

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je njena ćerka zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pri izlasku iz zemlje.

- I moja druga ćerka upravo je zadržana na beogradskom aerodromu pri izlasku iz zemlje, na putu na kongres lekara u regionu. Cela porodica na nekakvom spisku. Bez razloga, bez političke aktivnosti - samo zato jer su moja deca. Dokle više - uputila je Trajković na Tviteru i pritom tagovala predsednika, premijerku i Vladu Srbije.

Podsetimo, Rada Trajković je početkom marta, dva dana zaredom, takođe bila zadržana na beogradskom aerodromu.

Od kada je imenovana za savetnicu ministra u kosovskoj Vladi Aljbina Kurtija, koju su prethodno napustili predstavnici Srpske liste zbog spora oko registarskih tablica, Trajković je u decembru prošle godine bila bez obrazloženja dvaput zadržana od strane granične policije na prelazu Merdare - i prilikom ulaska u centralnu Srbiju i prilikom izlaska, više od 20 sati.

Trajković je u decembru prošle godine navela da je i njena ćerka, pri povratku u Veliku Britaniju, bila zadržana na beogradskom aerodromu više sati bez obrazloženja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati