Društvo i ekonomija

S. M.

01. 03. 2023. 17:39 0

Srbija nadniči u SNS-u

Kako izgleda Srbija poslednjih 11 godina, znamo i svakodnevno se suočavamo sa tim, ali ponekad vredi da nam neko plastično u par rečenica to i kaže. Iz ugla Ivana Mandića, člana Predsedništva Stranke slobode i pravde i člana Gradskog odbora ove stranke u Kruševcu Srbija izgleda ovako.

- Nakon napornog dana na poslu u nadnici, čovek kupi hleb.Sledeća nadnica tek sledećeg ponedeljka. Gladan k'o pas. Muka. Gazda mu otme veknu hleba i raspodeli je na 8 kriški. Svakoga dana radniku da po jednu. Radnik gladan ali sit od mrvica, već u utorak zaboravio da mu je hleb otet. Misli šef ga hrani i kupuje mu hleb svakoga dana. Jednu krišku koju je šef zadržao za sebe i ne primećuje. Priča svima da je gazda milosrdan i human.I tako 11 godina gladan, misli da je sit i da šef nije lopov i otimač, nego ekonomičan i dobar. Posle 11 godina, šef od svih zadržanih kriški ima tone i tone hleba i obilno hrani sve svoje. Radnik i dalje jede krišku dnevno. Srećan i zadovoljan.- E, moj narode. E, moja Srbijo - zaključio je Ivan Mandić, član Predsedništva Stranke slobode i pravde i član Gradskog odbora ove stranke u Kruševcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati