Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 02. 2023. 18:37 52

Kako je Milivojević nasankao Orlića u Skupštini (VIDEO)

Tokom skupštinskog zasedanja, predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić služi se veoma lukavim i nedemokratskim trikom. Naime, kada se poslanici opozicije jave za reč, i ukoliko na trenutak izađu iz skupštinske sale, kada Orlić primeti da ih nema, namerno im da reč, a zatim ih optuži da su neozbiljni i da se javljaju da govore, pa zatim odlaze. Ipak, narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević uspeo je da nasanka Orlića.

Vladimir Orlić na sve načine pokušava da diskredituje opoziciju u Skupštini, pa i ovim krajnje bezobraznim trikom. Ali, ono čemu se Orlić nije nadao jeste da će neko iz opozicije stati na put njegovoj bahatosti. Upravo je to uradio poslanik Srđan Milivojević.Milivojević se, shvativši čime se Orlić služi, javio za reč, a zatim se sakrio ispod skupštinske klupe i sačekao da se predsednik Skupštine "upeca" i da mu da reč. Kada je video da Milivojevića nema, Orlić mu je dao reč, koristeći isti trik kao i sa narodnim poslanikom Borom Novakovićem, kojem je takođe dao reč dok nije bio u sali.

Milivojević se ipak pojavio i izašao ispod skupštinske klupe na opšti šok Vladimira Orlića, te mu pokazao da ne može baš da radi šta god hoće.

- E tako sam Vas čekao, tu sam Vas čekao. Da moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da morate da mi date reč. Pa gosin' Simo što pravite cirkus od Skupštine, pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Pa sram Vas bilo, to ste malopre Bori (Novakoviću prim. nov.) uradili. Bora se javi za reč, izađe iz sale, traži repliku, Vi vidite da nije u sali i onda mu date reč. Moramo građani Srbije da se krijemo po sali od ovog čoveka da bi dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema, pa vidite šta rade opoziciji. I kažu vi imate sva prava, sva prava imamo kad se igramo žmurke sa njim - istakao je Milivojević, na opšte oduševljenje opozicije.
Iako je Orlić pomislio da je mnogo lukav i mudar, ipak mu je Srđan Milivojević još jednom pokazao kako prolaze oni koji se služe ovakvim prljavim metodama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 52

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati