Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 02. 2023. 12:30 8

Stefanović: Socijalisti, čuvajte telefone

Poslanik "Ujedinjenih" Borko Stefanović obratio se poslanicima Socijalističke partije Srbije nakon snimka njihovog predstavnika u Skupštini Srbije Zvonimira Stevića, koji je u Parlamentu tokom sednice o Kosovu i Metohiji gledao porno snimak.

Borko Stefanović je poručio socijalistima na današnjoj sednici da ne dokazuju njihovu pravovernost na njima iz opozicije, već na onima s kojima imaju problem.

- Čuvajte telefone, braćo socijalisti. Srpska opozicija kaže da ne dokazujete vašu pravovernost na nama, obratite se njima s kojima imate problem. Setite se Dimitirja Tucovića i vašeg Slobodana Miloševića. Nemojte sad da pokleknete, sad kad je najteže. Sad pokažite stamenost i da ste dostojni. Nemojte nama da prebacujete i da dokazujete da ste vi oni pravi u koje oni veruju da vi niste ovih dana. Pustite nas, izdvojite nas iz vaših unutrašnjih problema, koje očigledno imate i porodičnih svađa. A srebreninu čuvate, to znate - rekao je Stefanović.

Povod za obraćanje Stefanovića bila je izjava Snežane Paunović, šefice poslaničke grupe SPS, koja je poručila opoziciji da se ne nada da će imati podršku SPS i da je Ivica Dačić zajedno sa Vučićem vodio godinama "državničku politiku".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati