Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

04. 02. 2023. 12:16 17

"Soko" u oba pravca STOJI - ljudi idu busom

Putnici "Soko" vozova koji su krenuli iz Beograda ka Novom Sadu ostali su na stanici Beška, a isto se desilo putnicima iz Novog Sada koji su krenuli ka prestonici s tim da oni skoro sat vremena stoje u stanici Stara Pazova.

Nadležni u preduzeću „Srbija Voz“ a.d. potvrdili su da je došlo do prekida saobraćaja na Novosadskoj pruzi.

- ‘Srbija Voz’ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da dana 4. februara voz koji je pošao iz Beograd Centra za Novi Sad u 9.05 časova privremeno stoji u stanici Beška i voz koji iz Novog Sada za Beograd Centar polazi u 10 časova stoji u stanici Stara Pazova zbog smetnji infrastrukturnih kapaciteta - saopšteno je iz preduzeća „Srbija Voz“ a.d.

Iz tog preduzeća poručuju korisnicima njihovih usluga da voz koјi iz Novog Sada za Beograd Centar polazi u 10.36 časova kao i voz iz Beograd centra za Novi Sad u 11 časova neće saobraćati zbog smetnji na infrastrukturnim kapacitetima.

Gledateljka N1 bila je u vozu koji je trebalo da krene po rasporedu sa Prokopa u 10.00, krenuo je za Novi Sad u 10.06, a onda se i zaustavio u Staroj Pazovi.

Na toj stanici je, prema njenom svedočenju, stajao više od 45 minuta. Zatim su im rekli da uzmu stvari, da će doći autobus po njih.

Sagovornica N1 je rekla i da su njeni drugari, koji su krenuli vozom u 9h iz Beograda takođe imali problem – odnosno da su joj u nekom trenutku javili da su „zaglavljeni“ u Beškoj. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati