Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 02. 2023. 21:22 43

SNS-ovski žalosni manir i rečnik opoziciji: Vi ste šljam!

Sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji protekla je veoma burno, a u jednom trenutku došlo je i do, najpre verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta. Kako bi se dodvorili Aleksandru Vučiću i skupili po koji politički poen, dežurni režimski glasnogovornici su se brže-bolje oglasili, u očekivano žalosnom maniru i rečniku.

Najjači utisak ostavio je koalicioni partner SNS iz redova PUPS-a Stefan Krkobabić, koji je u Skupštini doživeo delirijum, pa je vikao kako neće dati Vučića i Srbiju.- E mi vam nećemo dati, nećemo vam dati ni Srbiju, nećemo vam dati ni Vučića - istakao je Krkobabić, pocrvenevši od besa i zanosa.

Prostački rečnik još jednom je pokazala zvezda SNS mašinerije narodna poslanica Staša Stojanović.
- Kažete vi ste opozicija u Skupštini? Neeeee! Vi ste klasična rulja, šljam i talog našeg društva - napisala je ona na Tviteru i još jednom pokatala "lepotu" naprednjačog vokabulara.

Ništa manje nije bio zanesen u podršci Vučiću ni bivši poslanik SNS Luka Kebara.
- Kukavički napadi na predsednika Aleksandra Vučića su zaista nedopustivi! Upravo oni koji su oslobađali albanske teroriste, danas su se drznuli da fizički krenu na predsednika Vučića! To je veoma primitivno, jadno i bedno! Puna podrška istinskom borcu za KiM, dragom predsedniku Vučiću - istakao je Kebara na Tviteru, ostavivši srce za predsednika Srbije.

Uspeo je režimski "krem de la krem" da pokaže građanima kako je njihov jedini interes opstanak na vlasti, te da neće birati reči ne bi li blatili opoziciju i tako skrili sopstvene neuspehe, naročito one u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati