Društvo i ekonomija

Direktno.rs

24. 01. 2023. 22:09 4

Sreća, kad se probudimo bićemo bogati

Šta smo juče čuli? Skoro ništa o dokumentu, još manje o našem planu, ali sasvim precizno o izboru. Sporazum ili izolacija? To je izbor. I šta je rešio predsednik? Da hrabro rasteže. A kad kucne čas za potpis, možda i ode, žrtvujući se i kupujući vreme za Srbiju - istakla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika TV Nova S.

- Za šta nam je tačno potrebno to vreme? Pa, malo čekamo kraj Kurtija, malo kraj rata, a malo će biti pripreme da progutamo stanje, između onoga što priča Tadić i onoga što priča Vučić. A bivši predsednik kaže: "Kosovo smo izgubili još '99." Sadašnji: "U tvoje vreme je sve izgubljeno." - dodala je ona.- Znači, tu staje bar par meseci. Između davno izgubljenog i trajno izgubljenog. A u međuvremenu anestezija kaplje. Sreća, kad se probudimo bićemo bogati. Ako se predsednik reši da kaže gde je zlato, jer Ana sigurno neće - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati