24. 01. 2023. 17:00 44

Vučićeva lavovska borba protiv FLAŠE (VIDEO)

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nimalo nije lako u poslednje vreme. Nagomilani problemi, loša situacija "ekonomskog tigra", sukob sa zapadnim partnerima i pritisak u vezi sa reševanjem pitanja Kosova i Metohije prilično utiču na svakodnevni život našeg predsednika, ali i na njegove motoričke sposobnosti.

Nemačko-francuski predlog u vezi rešavanja pitanja Kosova i Metohije je toliko nepovoljan po našu zemlju da gotovo svakome zadrhti ruka pri samoj pomisli da se tako nešto potpiše.

Ruka je zadrhtala i predsedniku Aleksandru Vučiću koji se prilično namučio i to sa, verovali ili ne - flašom!
Na društvenim mrežama se širi video snimak sa konferencije za medije našeg predsednika, a dok je novinarka postavljala pitanje u vezi sa predloženim sporazumom rešavanja pitanja KiM, Vučić je pokušao da otvori flašicu sa vodom, ali flašica je na kraju izvojevala pobedu.

Sam Vučić je ostao začuđen otporom flaše, pa je brzo odustao. Kao da mu kosmos govori da je otpor prema njemu neizbežan. Zli jezici bi rekli da predsednik nema snage da otvori flašu, ali svi oni koji su upoznati sa svakodnevnim stresom koji podnosi, znaju da je u pitanju samo trenutna nemoć, usled umora i teskobe kojim je izložen.

"Tvrd je orah voćka čudnovata"...

Vidi još

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Metalika moj dobar drugar

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?