Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 01. 2023. 07:23 11

"Marić ima teško oboljenje dodvoravanja i zavisnosti od Vučića"

Osnivač i predsednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević priča kako je izgledao njegov susret sa glavnim i odgovornim urednikom TV Hepi Milomirom Marićem u jednom beogradskom kafiću, i komenariše fotografiju koja je u javnosti izazvala lavinu komentara.

Fotografiju Đorđevića i Marića ekskluzivno je plasirao Direktno.rs. Podsetimo, na jutarnjem TV Hepi Marić je tvrdio (kao i danas) da je na dan obeležavanja Badnjeg dana u Zagrebu u organizaciji Srpskog nacionalnog vijeća, posebno upečatljiv momenat bilo prisustvo Mlađana Đorđevića. U stvari je to bio hrvatski poslanik Ivan Ćelić.

Đorđević navodi da je „bio u prilici da obavi prvi razgovor sa Milomirom Marićem, čovekom koji po nalogu svog šefa Vučića godinama sprovodi najperfidniji oblik političke propagande i blaćenja svih političkih protivnika ove nakaradne vlasti“.

- Razgovor je vođen posle moje najave da sam kao primarijus doktor psihijatrije i stručnjak za borbu protiv Vučića i zavisnosti od Srpske narko stranke spreman da pomognem svakom od njih koji mi se obrati. Mariću sam se prvo zahvalio što me redovno spominje u svojim emisijama, jer je to jedina prilika da se nešto na nacionalnoj frekvenciji čuje o meni, a posebno sam mu zahvalio što je pre neki dan u jutarnjem programu omogućio gostima Nebojši Кrstiću i Dejanu Anđusu da uživo narodu Srbije kažu ono što ja godinama govorim o Aleksandru Vučiću, a to je da je on bitanga iz Čipuljića, da je izdao Srbe na Кosmetu, da je opljačkao i mafijom zarobio državu i, naravno, da je notorni lažov - navodi Đorđević.

Osnivač i predsednik pokreta „Oslobođenje“ kaže i da je Marić to saslušao i onda ga upitao „šta je on to radio za Badnji dan sa Ivicom Dačićem u Zagrebu i otkud on tamo“.

- Rekoh mu da to nisam bio ja, ali on je ostao ubeđen da jesam, što je jedan od simptoma teškog oboljenja dodvoravanja i zavisnosti od Vučića kao i straha od trenutka kada će ih Ivica izdati. Ovo je prvi u seriji razgovora jer je stepen Marićeve vezanosti za vlast takav da zahteva više tretmana u dužem vremenskom periodu. Marić pokazuje znake ozbiljne zabrinutosti za opstanak ove vlasti i spremnost da u datom trenutku kao i uvek bude na pravoj strani, što je dobar znak za početak ozdravljenja. Očekujem poziv da u ponedeljak zajedno sa Vučićem budem gost u studiju kod Marića, pa da tamo u direktnim prenosu razrešimo sve dileme i pitanja ko je ko i šta je ko - zaključio je Đorđević.

Susret Đorđevića i Marića digao je na noge režimske tabloide, koji tvrde da je zbog svega dovedeno u pitanje najavljeno gostovanje Vučića u ponedeljak u emisiji Milomira Marića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati