Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 01. 2023. 22:14 32

Milomir Marić na poligrafu?

Milomir Marić se oglasio posle salve napada kojima je izložen od strane režimskih tabloida zbog fotografije koju je objavio Direktno.rs, a na kojoj sedi sa Mlađanom Đorđevićem.

Marić je objasnio da je sedeo sam u kafiću (što je samo po sebi čudno) i da ga je Đorđević, kako je rekao, "zaskočio" i seo za njegov sto. Po Marićevim rečima, Đorđević mu je pretio tužbom zbog neistina koje je Marić o njemu izgovorio.

Bilo kako bilo, jasno je i Mariću i vlasniku Happy televizije Predragu Rankoviću Peconiju da je poverenje Aleksandra Vučića u njihovu televiziju i samog Marića, poljuljano. A u ponedeljak bi Vučić trebalo da gostuje na pomenutoj televiziji.Marić pokušava da nađe svedoke koji bi potvrdili njegovu verziju susreta, ali mu to slabo polazi za rukom. Em je sedeo sam u kafeu, em ne zna ni ko su ljudi koji su bili prisutni, ni kako da dođe do njih. A i pitanje je da li bi posle ovakvih napada neko i pristao da govori u Marićevu korist.

Kako nezvanično saznajemo, na Happy-ju zbog svega što se desilo razmišljaju da u nedelju, uz TV prenos, organizuju poligrafsko testiranje Marića. Na taj način bi se definitivno potvrdila nevinost Marića.

Sam Marić još uvek nije definitivno prihvatio predlog, ne zbog nesigurnosti u sebe, već iz bojazni da neko nešto ne namesti, što bi za njega predstavljao definitivni kraj karijere.Tokom subote treba očekivati vesti sa TV Happy pa će se više znati kako će televizija i sam Marić dalje hendlovati situaciju u kojoj su se našli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati