Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 01. 2023. 15:24 6

ŠOKANTNO Marić i Mlađan Đorđević oči u oči (FOTO)

Nakon što je Milomir Marić u Junarnjem programu Happy TV zastupnika hrvatskog Sabora Ivana Ćelića prekrstio u Mlađana Đorđevića, odnosno istakao da je upravo Đorđević bio na obeležavanju Božića u Zagrebu iza Ivice Dačića, pored Milorada Pupovca i predsednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića, desio se šok! Naime, Mlađan Đorđević i Milomir Marić sreli su se u poznatom beogradskom kafiću.

Kao što se može videti na fotografiji, Đorđević i Marić su se sreli u kafiću, ili je to ipak možda bio Ivan Ćelić, o tome prosudite sami.
Po Marićevom izrazu lica može se primetiti da mu nije prijatno što se susreo sa čovekom za koga je istakao da je sa Dačićem bio u Zagrebu, iako svako ko zna kako izgleda Mlađan Đorđević može sa fotografije iz Zagreba da zaključi da se ne radi o istom čovek, jer je Ćelić vidno mlađi.

Ostaje nepoznat tok njihovog razgovora, kao ni da li je Marić uvideo grešku ili je i dalje ostao pri stavu da je u Zagrebu ipak bio Đorđević. Prosto je neverovatno da je Marić slučajno pomešao Đorđevića sa hrvatskim poslanikom, naročito kada se uzmu godine iskustva koje Marić ima. A čak ni iskustvo nije potrebno da se zaključi ko je bio u Zagrebu, već bar malo vida i zdrave logike.Podsetimo, Milomir Marić je u "Ćirilici" u kojoj su gosti bili Nebojša Krstić, Dejan Anđus i Ljubiša Ristić za Ivana Ćelića iz hrvatskog Sabora tvrdio, odnosno bio ubeđen da je Mlađan Đorđević i postavio pitanje otkud on na obeležavanju Božića u Zagrebu, iako je svima jasno da čovek sa fotografije nije Đorđević. Marić se nije javno izvinio, niti ispravio lapsus, te je mnoge gledaoce (ne)namerno doveo u zabludu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati