Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 01. 2023. 15:31 96

Vučić sa Kraljem na Hilandaru!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proveo je Božić u srpskoj svetinji manastiru Hilandaru na Svetoj Gori. Vučiću se u Hilandaru obreo u isto vreme kada i kontroverzni bivši TV voditelj Dejan Stanković, poznatiji kao Kralj.

- Moj drugi selfi sa predsednikom! Imao sam veliku čast da budem prisutan na Božićnoj liturgiji u Hilandaru. Sasvim slučajno, stajao sam blizu predsednika i čuo kako se u toku liturgije molio za oporavak Stefana i Miloša koji su ranjeni na Kosovu kao i za Srbiju i ceo njen narod. U toku Božićne trpeze, obratio nam se gde je istakao da je ponosan što je država Srbija obezbedila sva sredstva za završetak obnove manastira. Svima nam je čestitao Božić, a ja sam počastvovan što je sa mnom, na moju molbu, napravio i selfi fotografiju. Živeo predsednik, živela država Srbija i živeo ceo srpski narod - napisao je Kralj na Fejsbuku, ne skrivajući oduševljenje predsednikom Srbije.

Sa kakvom se personom predsednik Srbije slikao i družio na Hilandaru najbolje govori Stankovićeva biografija.
Takozvani Kralj je popularnost stekao na TV Hepi, gde je bio voditelj kontroverzne emisije "Luda kuća". U njoj su se gosti svađali, iznosili pikanterije iz privatnih života, a neretko je bilo i ozbiljnih tuča. Jedan od gostiju je bio čovek koji je pričao da je jeo ljudsko meso, a njegova ćerka je tužila televiziju tvrdeći da su zbog gledanosti iskoristili psihički bolesnog čoveka.

Osim "Lude kuće", Kralj je učestvovao i u dva rijalitija - u "Farmi" i "Parovima", gde je takođe aktivno učestvovao u svađama. Snimio je i tri kontoverzne pesme, od kojih jedna nosi naziv "Mu*onja".

Pomislili bi da posle starleta, kriminalaca i drugih persona sa margine srpskog društva, ne postoji osoba koja će se naći s Vučićem, a da se narod iznenadi. Ipak, Kralj nas je demantovao i dokazao da ne postoji dovoljno loša biografiju, dovoljno je samo da pohvalite predsednika i naći ćete se u njegovom društvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 96

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati