Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

25. 12. 2022. 15:55 38

Ponovo zadržali na aerodromu ćerku Rade Trajković

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković kaže da joj je ćerka ponovo zadržana na beogradskom aerodromu, prilikom povratka u London. Ista stvar se desila i prilikom njenog dolaska u Beograd.

- I ponovo! Ćerka na putu nazad u London opet zadržana na beogradskom aerodromu. Privatna građanka, državljanin Britanije, intelektualac, sve zbog hira jednog čoveka. Puštena samo nakon poziva @FCDOtravelGovUK u Londonu. Hvala im što Srbiju uče kako se poštuju sopstveni građani - napisala je Trajković na Tviteru.

U razgovoru za Nova.rs Trajković je rekla da nije očekivala da se ponovo dešavaju ovakve stvari.

- Ovo nema nikakvog smisla. Opet su je zadržali bez ikakvog razloga, pa i ljudima na aerodromu je bilo neprijatno, jer nemaju nijedan razlog da je zadrže. Tek kad je pozvala broj telefona koji su joj dali iz britanskog konzulata i kad su to čuli odmah su počeli da se došaptavaju "pusti je, pusti je". Hteli su i da joj fotokopiraju britanski pasoš, ali ona nije dala - kaže Trajković i dodaje:

- To se sve dešava zato što na čelu države imate isfrustriranog čoveka, koji maltretira decu koju on i ne zanima. Ona je došla u Beograd da proslavi slavu Svetog Nikolu i vraća se u London svojoj porodici.

Podsetimo, ćerka Rade Trajković je zadržana na aerodomu i prilikom dolaska u Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati