Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 12. 2022. 15:36 9

Umesto da se bore za svoje gradove, SNS poslanici glasaju na zvonce

"Poslanici vladajuće većine koji dolaze iz nerazvijenih opština NISU glasali za predlog da se poveća budžet Ministarstva za razvoj nerazvijenih opština?!", navela je Jelena Milošević, narodna poslanica i predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti

"Umesto da se bore za svoje gradove i komšije u 44 nerazvijene opštine za koje je vlada izdvojila manje od 400 miliona dinara, oni su odlučili da glasaju onako kako to traži njihova stranka i to na zvonce.

Da narod razume, poslanici vladajuće većine iz Gadžinog Hana, Svrljiga, Knjaževca, Kladova i drugih nerazvijenih opština NISU prihvatili moj predlog da se budžet za razvoj nerazvijenih opština poveća za milijardu dinara. NISU glasali za izgradnju novih vrtića, industrijskih zona, kanalalizacije, vodovoda, asfaltiranje puteva, renoviranje zdravstvenih ustanova...

Ja ću nastaviti da se borim za zaboravljene ljude u opštinama koje ne interesuju ni Vladu ni poslanike većine. Nastaviću da se borim za jugo-istok Srbije, koji ostaje bez ljudi i koji će, bez pomoći države ostati pust", navela je Jelena Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati