Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 12. 2022. 14:25 44

Vučićević: Obućina je Đilasova Mila Štula (VIDEO)

Režimski megafon Dragan J. Vučićević nastavlja da radi ono u čemu je najbolji - da napada pojedince koji nisu mili režimu. Vučićević je na Pinku bez imalo srama napao Jelenu Obućinu, istaknuvši da je "Đilasova Mila Štula u pokušaju".

- Ničega nema osim mržnje, osim želje, da se kako reče ona (Jelena Obućina prim. nov.), mislim da imate snimak, da se pokopa Vučić - istakao je Vučićević gostujući na Pinku i zatim još jednom svima pokazao da se ne libi na koji će način napasti one koji nisu po volji režimu.

Snimak dela Obućinog uvoda u Dnevnik TV Nova S su u režiji Pinka imali i pustili sekund nakon što je Vučićević istakao da "misli da ga imaju", pa bi neko mogao reći da je čitava nova predstava na režimskom mediju iscenirana hajka na Jelenu Obućinu.
Vučićević je iskoristio metaforu koju je upotrebila Jelena Obućina kao povod za još jedan napad na pomenutu novinarku, nazvavši je "Milom Štulom u pokušaju".

- Pogledajte sad vi ovu, neko je negde rekao prethodnih dana sam video "Mila Štula u pokušaju". Zaista, đilasovska Mila Štula u pokušaju. Mada je gospođa Štula bila za ovu gospođicu ili gospođu akademik. Obrazovana, mnogo obrazovanija od ove gospođe - istakao je Vučićević, a zatim nastavio sa uvredama:
- Vi vidite iz nje. Ono što opozicija danas misli, to ova Obućina govori. Ona je njihov trbuhozborac, ona je njihov megafon. Vidite iz ovog njenog ostrašćenog mrziteljskog uvoda u nekakav Dnevnik ili šta li je to ne znam, ne gledam. Vi vidite da njima više nije stalo ni do Kosova, ni do EU, ni do Srba ni do Srbije, ni do čega. Njima je stalo samo jedino do toga da nekako nađu način da pokopaju, kako ona kaže, Vučića. Njima Vučić smeta, oni žarko žele da sruše državu, to im je jedina ambicija, da uruše državu, bi oni na silu došli na vlast - zaključio je Vučićević.

Prosto je tragikomično da osoba poput Dragana J. Vučićević bilo koga nazove "Milom Štulom u pokušaju". Mila Štula, nekadašnja voditeljka RTS-a važila je za jednu od udarnih medijskih pesnica Miloševiċevog režima na Radio-televiziji Srbije s početka 90-ih godina prošlog veka. Proslavila se čuvenim komentarima u udarnom Dnevniku u kojima je diskfalikovala opoziciju i njene lidere i postala sinonim ostrašćenog "novinarstva".Kada Vučićević za nekoga kaže da je ostrašćen i mrzitelj, to je ekvivalentno tome kao kada bi Toma Mona nekome rekao da je nestručan, ili kada bi Đuka istakao za nekoga da je netolerantan. Vučićević sebe gleda u ogledalo i u njemu vidi Jelenu Obućinu. Jer, ako je neko za ovih 10 godina naprednjačke vlasti bio mrzitelj, huškač, lažov i ostrašćen - to je upravo on. Zaboravio je Dragan da ova vlast nije država, da je vlast u rukama naroda, a ne političara, i da kada neko želi da sruši vlast, to nikako ne znači da želi zlo svojoj zemlji, već upravo suprotno.

Zato je smešno da uopšte "novinarski kalibar" Dragan J. Vučićević nekoga poredi sa MIlom Štulom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati