Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 11. 2022. 19:02 97

TUŽNO SNS nada: Siniša Kovačević je poremećen!

Ne može da prođe ni jedan dan bez naprednjačkog primitivizma i bezobrazluka. Nakon šefice SNS botova Vladanke Malović, Siniša Kovačević se našao na udaru SNS zvezde u usponu Nevene Đurić, koja je za dramaturga i narodnog poslanika rekla da je poremećen.

Đurićki se nije dopao tvit Kovačevića, koji se osvrnuo na izjavu narodne poslanice Draginje Vlk da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da vlada doživotno, pa je osula paljbu.- Počela priprema javnosti da nam mudri sultan vlada doživotno. I deset godina posthumno, najmanje. Videlo se da ono što mu se uvuče u dimije, dobija pašaluke i spaihiluke. Toko je ono što ga je molilo da zauvek i dan duže ostane na čelu stranke, dobro naplatilo uvlačenje. Vazelina dajte - napisao je Kovačević na Tviteru.

Mlada nada SNS Đurić nije časila ni časa, ne bi li ubrala koji politički poen u stranci.
- Za šta se ti tačno pripremaš dok se rugaš Srbima, našem identitetu i crkvi, uz glumatanje velikog patriotu dok blatiš srpskog svetitelja, stideći se svoje nacionalne pripadnosti, dok govoriš najveće gadosti pod plaštom satire i "umetnosti"? Za šta, kad titulu poremećenog već imaš - odgovorila je Đurić.

Izgleda da svako ko se usudi da napiše nešto što nije po volji naprednjaka biva zasut prostaklukom i najprimitivnijim uvredama. Jer kako neko sme da se usudi i kaže svoje mišljenje?

To se ne uči u SNS školama...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 97

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati