Društvo i ekonomija

[ Izvor: Telegraf.rs ]

09. 11. 2022. 13:43 6

Otkazana promocija Vendine "knjige", oglasio se sveštenik

Vest da je Vesna Vukelić Vendi trebalo da održi promociju svoje knjige "Misterija crne žene" u parohijskom domu u Hramu Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, koja je na kraju i otkazana iz misterioznih razloga, odjeknula je u domaćim medijima.

Naime, sada se za Telegraf oglasio i sveštenik pomenutog Hrama u Beogradu koji je do detalja objasnio o čemu se tu zapravo radi i kako je došlo do njihove saradnje.

- Vesna posećuje našu parohiju dugi niz godina i nedavno mi je došla sa predlogom da se promocija njene knjige održi baš na ovoj lokaciji i da joj je to velika želja. Veliki broj vernika je poznaje budući da Vesna dolazi kod nas svake nedelje i isprva su ovu vest primili sa oduševljenjem, tako da smo istu i zakazali u našem parohijskom domu. Međutim, kada smo i zvanično objavili da će do promocije doći, dosta vernika se pobunilo istakavši da nije prikladno da Vesna zbog svoje turbulentne i burne prošlosti održi promociju na ovom svetom mestu - započinje sveštenik priču za Telegraf i dodaje - Ja lično smatram da prošlost treba ostaviti u prošlosti i baš iz tih razloga smo joj i izašli u susret, budući da je Vesna vernica koja je u našoj parohiji godinama, ali mnogi se nisu složili sa mojom odlukom. Do Vesne je došla informacija da se narod buni zbog promocije u parohijskom domu i ona je istakla da istu neće biti u prilici da održi jer je trenutno na putu i sprečena je, zato je i otkazana - dodaje sveštenik.

- Vesna je bila iznenađenja reakcijom naroda budući da su u prvi mah svi bili oduševljeni, ali šta je, tu je, na kraju je sve otišlo u pogrešnom smeru - završava naš sagovornik.

Promocija knjige Vesne Vukelić Vendi bila je zakazana 17. novembra u 18 sati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati