Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 10. 2022. 16:46 1

Veselinović: Nisam zloupotrebio funkciju!

"Laž je i neistinita tvrdnja iz JP "Pošta Srbije" da sam danas zloupotrebio svoju funkciju poslanika i da sam na nasilan način pokušao da uđem na sastanak predsednika Nadzornog odbora "Pošte" sa predstavnicima Sindikata Sloga", naveo je Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga i narodni poslanik, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Istina je da sam sa svojim potpredsednikom sindikata, Pavlom Heđešijem, odbornikom, ušao u šalter salu u Takovskoj i seo na pod u znak protesta i podrške štrajkačima glađu, jer je predhodno, lice iz protokola, kako se predstavio na ulazu, insistiralo da na sastanak mogu da uđu dva od tri štrajkača, što je bilo neprihvatljivo i nije u skladu sa duhom pregovaranja.

Da sam hteo da opstruiram rad "Pošte", ja sigurno nakon par minuta ne bih izašao napolje, već bih kao predsednik sindikata kome štrajkači pripadaju organizovao protest na nivou Centrale, u masovnijem broju i ostao unutra, što ne isključujem kao mogućnost za naredni period ukoliko ne dođe do pomaka i rešavanja pitanja poštara koji štrajkuju", naveo je Željko Veselinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati