Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 08. 2022. 13:30 152

Vladika: Brnabić niti je naše vere, niti je našeg porekla (VIDEO)

Vladika banatski Nikanor nedavno je u besedi javno prozvao premijerku Srbije Anu Brnabić zbog održavanja Europrajda u Beogradu u septembru.

U videu koji kruži društvenim mrežama, čuje se kako vladika Nikanor anatemiše sve učesnike i organizatore Europrajda i pomenuo u besedi i aktuelnu premijerku.

- Izreći ću kletvu nad tima, ali ne nad njihovim porodicama i njihovoj deci. Zapravo, oni i nemaju dece, jel tako? Oni ne priznaju svoju decu, oni nisu ni roditelji, šta su oni - rekao je Nikanor.

- Hoćemo li dozvoliti da slušamo onu koja je oskrnavila našu zemlju, kojoj ako ime izgovorim ne mogu božje ime izgovarati? Onu koja je dozvolila da njen rođeni brat bude otac njenog sina? Hoćemo li to dozvoliti - rekao je vladika Nikanor.

Dodao je da premijerka Brnabić „niti je naše vere, niti je našeg porekla“ i da su „njezini roditelji i dedovi bili naši neprijatelji, koljači srpskog naroda“.

- Kunem i prokleću sve one koji organizuju i u tome učestvuju i budu učestvovali u takvom nečemu. Da imam oružje i to bih upotrebio, da ga imam, ali ga nemam - rekao je vladika SPC Nikanor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 152

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati