Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 08. 2022. 16:19 6

Veliki protest poljoprivrednika u utorak

Poljoprivrednici okupljeni u udruženju Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije najavili su da će u utorak 9. avgusta u 9 časova ujutru krenuti u protestne vožnje radnim mašinama i traktorima.

Protestne vožnje su planirane širom Srbije, od Subotice do Vranja, zbog kako su organizatori saopštili, ponižavajućeg i očajnog stanja u agraru i ćutanja institucija.

Prema planu, vožnje bi trebalo da budu završene protestnim skupovima u gradovima sedištima okruga, koji su planirani za 12 časova.

Organizatori su najavili da će se učesnici protesta kretati isključivo po putevima i saobraćajnicama na kojima je dozvoljena vožnja traktorima i radnim mašinama, i saopštili da će svako zaustavljanje i prekidanje protestne vožnje od strane MUP-a, nadležnih organa ili privatnog obezbeđenja smatrati blokadom i uskraćivanjem Ustavom zagarantovanih prava.  

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati