Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 06. 2022. 22:07 3

Sve se radikalno, napredno, menja na isto (VIDEO)

"Danas se sve menja. Pocepane Nedimovićeve farmerice kad je čekao Krivokapića otišle su u fundus. Dritan je dočekan svečano, okrenut je novi list u odnosima sa Montenegrom", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

 - Taj list Svetu Marovića neće vratiti na primorje, jer je izgleda skupo platio kopnenu zonu svoje bezbednosti. Lekovit je za odnose dolazak Dritana, skoro kao klinika njegovog brata, koju mu je Vučić, veli Dritan, "poklonio", jer je reč o vrhunskom genetičaru - istakla je Obućina pa nastavila:

 - Ne menja se odnos samo prema Crnoj Gori, nego i prema domaćoj radnoj snazi. Fijatovi radnici su naizgled zadovoljni, a sasvim očigledno umireni. Pare još nisu legle, ali veruju hoće, samo da se vidi ko se predomislio, ostaje li ovde ili ide pod sunce slovačkog neba - naglasila je ona i zaključila:

 - Menja se klima i u glavnom gradu. Šapić obećava redovne konferencije za novinare, a ne kao Radojičić. Taj veruje da će ostati upamćen. I hoće. Možda do kraja godine. Kao čičičić i onaj sa kućicom za vrapce. Jer po Tiršovoj 2 neće, njegov prioritet s početka mandata jednostavno još ne postoji. Jedino što se ne menja je odnos prema Rusiji. 80 odsto ispitanika protiv je sankcija, pokazuju nova istraživanja. Sve se, dakle, radikalno, napredno - menja na isto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati