Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: agencije ]

28. 06. 2022. 12:51 28

Minpuki kolekcionar: Posebna plaketa od Žandarmerije!

Minpuki - skupljač uniformi, ordenja, plaketa... Dodao je još jedno priznanje u svojim trofejnim vitrinama. Ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu danas je uručena posebna plaketa za izuzetan doprinos u razvoju i jačanju Žandarmerije, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je prisustvovao obeležavanju Dana i slave Žandarmerije i istakao da tu jedinicu čine „čestiti ljudi spremni da se žrtvuju za svoj narod i otadžbinu, zato što znaju da je trajanje nacije i slobode vrednost veće od života“.

- Srbi ne znaju da traju ako nisu slobodni, a za slobodu su spremni da učine sve. Za mir skoro sve, za slobodu sve. Ponosan sam što danas stojim pred ljudima čija čast se ne dovodi u pitanje - kazao je ministar.

Komandant Žandarmerije Dejan Luković istakao je da će ta jedinica nastaviti da se „bezuslovno bori za očuvanje mira i stabilnosti države“ i izrazio zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vulinu, za koga je naveo da je od prvog dana iskazao izuzetno interesovanje za sve aspekte i uslove rada te jedinice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati