Društvo i ekonomija

Promo

25. 05. 2022. 15:52 0

Kako do novog Ajfona, televizora ili tramboline na rate bez kreditne kartice i čekova?

Koliko puta ste pogledom u svoj novčanik pomislili da vam treba još samo jedna kreditna kartica ili pak, da vam više nikada ne treba nijedna?!

Svako je. Želja je mnogo, a mogućnosti malo. Ali ne mora uvek da bude tako.

Nekada su se pisali čekovi, a danas je kupovina nikad lakša, brža, jednostavnija i povoljnija, jer postoji i kupovina bez kamate.

Ukoliko ste SBB korisnik najmanje godinu dana i redovno izmirujete svoje obaveze, od sada možete brzo i lako obradovati sebe i one koje volite, bez odlaska u banku i provere kreditnog biroa.

Iphone 12 je dostupan u 12 jednakih mesečnih rata, baš kao i najnoviji modeli televizora, ali i trambolina, alat, robot ususivač, laptop računari i još mnogo toga.

- Kupovina proizvoda na rate bez kamate je samo jedna od povoljnosti koju smo u saradnji sa shoppster.com obezbedili za naše korisnike. U želji da kao kompanija nagradimo naše korisnike što su izabrali upravo nas, mogu samo da kažem da već razmišljamo o sledećim koracima - rekla je Sonja Aladžić, Rukovodilac službe za upravljanje proizvodima na kablovskoj platformi.

- Ponuda proizvoda na rate koju nudimo našim korisnicima se iz nedelje u nedelju menja i dopunjuje, u skladu sa potrebama naših korisnika. Srećni samo da ja je ova akcija naišla na pozitivne rekacije naših korisnika - zaključila je ona.

I šta ćemo sad? Pravac sbb.rs jer ponuda traje do isteka zaliha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati