Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 01. 2022. 10:52 76

"Atentat", Pink i "ekskluzivna lokacija" - NULA uhapšenih i optuženih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, već 34. put u 2022. godini, obratiće se večeras u naciji u 21 čas, ovoga puta, kako je poručeno, sa "ekskluzivne lokacije", povodom nove pripreme atentata na njega, najavljeno je na sajtu režimskog Pinka.

Javnost više ne može da nabroji koliko puta su pripremani atentati na predsednik Srbije, a nakon svakoga "pokušaja" niko nije ni uhapšen niti optužen za tako teško krivično delo. Kad god ne postoje novi izvori spinovanja, vlast kao "kec iz rukava" izvuče ugroženu bezbednost Vučića za koju se gotovo uvek tvrdi da je pokušaj atentata. Kao jedan od primera je "atentat pripreman u Jajincima" pre 5 godina, za koji niko nije odgovarao.

Ova "najava" dolazi u isto vreme kada na društvenim mrežama Vučićev simpatizer preti predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i potpredsednici Mariniki Tepić da će isprazniti pun šaržer u njih. Dok se za navodne atentatore ne zna ko su, ovaj čovek nije krio svoje ime i zove se Danko Nikolić, a svoje pretnje uputio je direktno na Tviteru.

Najavu novog atentata na Vučića obelodanio je pre tri dana njegov politički otac Vojislav Šešelj u jutarnjem programu Pinka, te je istakao da Milo Đukanović i Radoje Zicer pripremaju likvidaciju Aleksandra Vučića.

- Iznosim vam samo golu informaciju, bez ikakve obrade i želim da navedem naše službe da se izjasne i da kažu da li je to istina ili nije - istakao je on.

Nakon Šešelja na scenu izlazi ministar policije Aleksandar Vulin, te potvrđuje Šešeljeve tvrdnje, ali ističe da je informaciju o pripremi atentata dobio MUP posredstvom Evropola dobio od pripadnika policije "jedne zemlje članice Evropske unije". Ova tvrdnja sama po sebi je sumnjiva, jer ispada da Vojislav Šešelj ima informacije brže nego MUP i da zna ono što znaju pripadnici policije "jedne zemlje članice Evropske unije".

Postavlja se pitanje kakva smo mi to država ako non stop kriminalci žele da ubiju predsednika? Kako je moguće da nakon tolikog broja pokušaja atentata ne postoji ni jedna jedina osoba koja je uhapšena, optužena ili bar ispitivana u vezi ovako ozbiljnih tvrdnji?

Ostaje da se vidi šta će predsednik večeras sa te "ekskluzivne lokacije" imati da kaže i da li će ovoga puta neko zaista biti uhapšen ili će, kao svaki put do sada, pokušaj atentata prohujati s vihorom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 76

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati