Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 01. 2022. 21:47 16

"Novak je postao talac australijske unutrašnje politike"

Sve je politika. Novak je postao talac australijske unutrašnje politike i sad je deo nečega što nema veze s tenisom, već sa predizbornim čuvanjem obraza vlade pred biračima izmrcvarenim strogim i dugotrajnim zatvaranjem zbog pandemije - rekao je na početku "Pregleda dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

- Ne sme se dozvoliti da tolerisanje Novaka bude prekretnica za ljute glasače. I sve to sigurno se neće sportski završiti po srpskog tenisera. Instagram podrška srpskog predsednika "zašto ga maltretirate", sigurno neće pomoći u Austrraliji, ali pomaže predsedniku u Srbiji.

Ekologija odavno nije talac politike, već je politika, pa u Srbiji možda Rio Tinto postane glavna prekretnica uoči ovdašnjih izbora. Zdravlje naroda i Krizni štab jesu taoci politike, to smo videli po masovnom zaražavanju na tvrdoglavo organizovanim javnim dočecima.

Energetski sistem je talac politike, ali na Kosovu i neki Srbi i neki Albanci ne dozvoljavaju da budu taoci energetske krize koju ne osećaju na svom džepu, pa se onda bave novom formom rudarstva. Za to vreme istraga o ubistvu Olivera Ivanovića odavno je talac političkog procesa pregovora Beograda i Prištine - zaključio je Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati