Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 01. 2022. 19:24 7

"U policiji nema mesta za ljude koji pozivaju na zločine"

"U policiji nema mesta za ljude koji pozivaju na zločine, bez obzira da li to rade u kafani ili na ulici", istakao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović.

- "Oj, Pazaru, novi Vukovaru, oj, Sjenice, nova Srebrnice" su reči koje su pevali pripadnici MUP-a Srbije u Priboju u društvu svojih starešina, od kojih niko nije reagovao i zaustavio ovo šovinističko divljanje. Zato niko od njih više ne sme da nosi uniformu srpske policije. Svi koji su se nalazili u kafani moraju biti momentalno suspendovani i protiv svih mora biti pokrenut ne samo disciplinski, već i krivični postupak. Slavljenje rođenja deteta uz pozivanje na vršenje zločina je nešto što apsolutno niko ne može da razume ni da prihvati - naveo je Borko Stefanović i zaključio:

- Srbija je zemlja svih njenih građana koji se moraju osećati bezbedno bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Istorija nas je naučila kako je lako poremetiti međunacionalne odnose i kako tragične posledice to može da izazove na živote svih nas. Obaveza svakog pristojnog čoveka je da zaštiti svoje komšije i gradi sa njima odnose uvažavanja i poštovanja shvatajući naše razlike kao bogatstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati