Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 01. 2022. 18:52 60

DNO DNA "Zamisli da pustiš ćerku da šeta ispod Plavog mosta" (VIDEO)

Bivši šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović, koji je indirektno prebacio na Igora Jurića krivicu što mu je ćerka Tijana ubijena rekavši da je "izlazila u šorčiću", prevazišao je po monstruoznosti svoju izjavu gostujući na televiziji "Hepi". On je sada o slučaju Jurić svoju ocenu dao rečenicom "zamisli da pustiš ćerku da šeta ispod Plavog mosta".

- Pitam se, gde je kraj i koji je motiv? Opet nacionalna frekvencija, juče je nosila “šorcić” a danas je šetala “ispod plavog mosta”? Da li će iko odreagovati ili zaista želite da mi, roditelji izgubimo razum? Ne znam ko je ovaj zao čovek, ali da li može shvatiti koliko ovo boli - upitao je Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić".

Popović, koji je prethodno rekao da Jurić "nije sebe pitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šorčiću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole", sada je imao još gnusniju izjavu:

- On je otac devojčice koja je ubijena sa petnaest godina na magistralnom putu u neko gluvo doba noći i gde je tu njegova odgovornost za to da pusti maloletnu devojčicu u to doba. Kristijane, zamisli ti da pustiš svoju ćerku da šeta ispod plavog mosta - rekao je Popović obraćajući se bivšem robijašu Kristijanu Goluboviću.

Sva sreća po bezbednost građana što je Popović van službe, jer ovakvi ljudi ne bi trebalo da obavljaju nikakvu fukciju koja se tiče bezbednosti građana, a naročito tako odgovornu kao što je upravljanje Odsekom za krvne delikte.

Podsetimo, Jurića je na sličan način napala i bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković koja ga je u jednoj emisiji upitala "gde je bio kad mu je ćerka ubijena".

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 60

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati