Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 12. 2021. 11:16 24

Ko stoji iza pisma? Nemoguće je pisati jednom rukom!

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanje Srbije Darija Kisić Tepavčević slomila je desnu ruku pre nekoliko dana. Nedugo zatim Kisić je objavila na svom Instagram profilu sramnu izjavu u kojoj je na najprimitivniji način izvređala uglednog reditelja Gorana Markovića. S obzirom na to da niko na svetu ne može da kuca dok mu je polomljena ruka, naročito dominantna, jasno je da je neko drugi pisao saopštenje za novopečenu SNS-ovku.

- Kaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je "dno dna". Bernar Anri Levi mu je "vrh vrhova"! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag. Kaže da bi voleo kad poraste da bude Kusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom "filmu" on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem,sve Srbe odveo u Žutu kuću! Dijagnoza: Frustriran i agresivan, umetnički impotentan, bez nacionalnog identiteta - glasi nakaradno Kisićkino oglašavanje.

Saopštenje ovakvog radikalskog kova Kisić ne bi mogla da napiše bez pomoći nekih od viđenijih naprednjaka. Takva saopštenja najčešće piše šefica Informativne službe SNS Vladanka Malović, čiji primitivni rečnik nadmašuje i najgore reči Vojislava Šešelja i drugih iz radikalske kompanije.

Moguće da je ministarka dobila pomoć i od predsednika Srbije lično, s obzirom na to da je on kao začin C, tj. voli u sve da se meša, pa i u saopštenja svojih podređenih.

Takođe, Ana Brnabić je jedan od mogućih autora Kisićkinog pisanija, jer se zna da Ana ume da bude britka na jeziku, odnosno "na tekstu", jer joj usmena konverzacija i ne ide baš od ruke.

Kad smo već opet kod ruke, zanimljiva je i činjenica da je ministarka Kisić polomila desnu ruku par dana nakon što je tom istom rukom potpisala pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci. Ministarki želimo brz oporavak, pa da konačno krene sama da piše svoje izjave, možda nekad i ne ispadnu bljuvotine poput ove za Markovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati