Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 12. 2021. 16:09 36

Ana lupendarka opet o ubistvu, Đinđiću i šefu

"Goranu Markoviću neka je na čast što poziva na nasilno smaknuće vlasti i ubistvo predsednika republike. Na kraju krajeva, pre toga je pozivao na ubistvo premijera Đinđića, pa su ga ubili", skandalozna je rečenica koja je izašla iz usta Ana Brnabić, nazovi premijerke, koja je tako još jednom izvređala i napala našeg proslavljenog reditelja.

Mašinerija Srpske napredne stranke ne miruje, svakodnevno nađe neku žrtvu, odnosno neistomišljenika Aleksandra Vučića, koga će da provuče kroz blato. Poslednji u nizu koji se našao na udaru naprednjačkih jastrebova jeste Goran Marković, naš proslavljeni reditelj, koga SNS-ovci danima satanizuju i provlače kroz blato. A ulogu u tom medijskom blaćenju uzela je i Ana Brnabić, osoba koja se predstavlja premijerkom.

Ona je najpre juče napala Gorana Markovića, i to tako što je podelila tvit, u kome je izvređan naš reditelj i napisala je "Istina". A u tom tvitu je navedeno:

- Vučić je napravio tolike bolnice, puteve, škole i fabrike, ali je propustio da sazida jednu veliku ludnicu za Petričića, Markovića i ekipu. I zato mu sad ludaci slobodno šetaju i prete.

I očigledno da taj tvit nije bilo dovoljan za fikus premijerku, pa je nastavila da napada i vređa Gorana Markovića...

- Darija Kisić Tepavčević je odgovorila reditelju Goranu Markoviću na način kako bi odgovorio svako ko je živ čovek koji ima emociju i koji čita takve bljuvotine koje svakodnevno izgovara Marković. To je stoti put da oni pozivaju na linčovanje, streljanje, proterivanje porodice predsednika Srbije. To su strašne stvari, na to mora da se odgovori. Ja ću uvek stati iza svojih ministara - rekla je Ana Brnabić gostujući na televiziji Prva.

A onda je upotrebila najjače oružje naprednjaka - spin.

- U poređenju sa vremenom političara koje podržava, aktuelna vlast danas ulaže 100 puta više novca u filmsku industriju. Sve što je Marković snimio od 2013. godine snimljeno je novcem Radio televizije Srbije ili Filmskih novosti. Toliko o tome koliki je disident i koliko je ugrožen u Republici Srbiji. A neka mu je na čast što poziva na nasilno smaknuće vlasti i ubistvo predsednika republike. Na kraju krajeva, pre toga je pozivao na ubistvo premijera Đinđića, pa su ga ubili - glasio je skandalozan zaključak Ane Brnabić.

Pored pljuvanja Gorana Markovića, Ana Brnabić je govorila o energetskom haosu u zemlji, te je poručila da oseća odgovornost, ali da ne razmišlja o ostavci.

- Osećam odgovornost za sve što se dešava u Srbiji, to osećam kada imamo havariju u našem elektroenergetskom sistemu. U ovom trenutku ne razmišljam o ostavci, jer ne vidim kako bi moja ostavka mogla da pomogne - istakla je Ana Brnabić.

Tako je naša premijerka podnela žestoko breme odgovornosti, ali samo na rečima, jer ipak nije toliko odgovorna da razmisli o ostavci. Zato jeste odgovorna da opet iznosi teorije zavere, jer je očito i sama nesvesna koliko su njena vlada i drugi elementi vlasti zapravo nesposobni.

- Meni je neverovatno da su svi kontrolni mehanizmi zakazali, kontrolni mehanizmi od kopanja uglja, do stavljanja uglja na deponiju, gde je neko morao da vidi koja je količina tu jalovine, blata, do utovara toga… Čudno mi je da niko nije zapazio nedeljama pre i niko nije rekao ništa resornom ministarstvu i državnom vrhu - istakla je premijerk, aludirajući opet na sabotažu.

Očito je Brnabić zaboravila da je neverovatno i to da jedan pečenjar, pored toliko stučnih kadrova u EPS-u, postane v.d. direktor. Tako da je jedina verovatna sabotaža došla upravo od strane naprednjaka, jer su postavljajući čoveka koji nije sposoban za tako odgovornu funkciju, sami sebe sabotirali.

Da stvar bude gora sabotirali su i građane, ali nema veze, bitno je da premijerka oseća odgovornost...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati