Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 12. 2021. 15:58 39

JADNICI Vučićevi tabloidi napali veliku Cecu Bojković

Mržnji koju ispoljavaju pioni i poslušnici Aleksandra Vučića ne nazire se kraj, pa na sraman i beskrupulozan način napadaju sve one koji ne misle kao naprednjački vođa. Juče je na meti bio naš proslavljeni reditelj Goran Marković, a danas legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković. Pa, ima li kraja toj mržnji tabloida koje kontroliše Vučić?!

Zamislite, Svetlana Ceca Bojković se našla na meti režimskih tabloida, tačnije Objektiva, jer je - nosila bundu?! A sve to se pravda "licemerjem" i "lažnom borbom za ekologiju".

I to nije jedini napad na našu proslavljenu glumicu, jer je taboid Alo dao sebi za pravo da je napadne zato što puši. Tada ju je propagandna mašinerija Srpske napredne stranke napala jer se, kako su naveli, "bori za zdrav vazduh, a puši dve pakle cigara dnevno".

Taj, ali i ovaj najnovniji napad na Svetlanu Cecu Bojković pokazatelj je da nema granice koju režim neće preći kako bi se obračunao sa svima onima koji se ne slažu sa Aleksandrom Vučićem.

Inače, Ceca Bojković je samo poslednja u nizu velikana koja je prošla kroz "toplog zeca" tabloida pod kontrolom Vučića. Juče je na meti bio i Goran Marković, naš čuveni reditelj, koga je na skandalozan način napala Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

A pre njih, naprednjački jurišnici se nisu libili da napadnu Dragana Bjelogrlića, Jelisavetu Seku Sablić, Nikolu Koja, Dejana Bodirogu, Branislava Trifunovića, Tihomira Stanića...

Posle svega se samo postavlja pitanje ima li kraja besramnim napadima i postoji li granica koja neće biti pređena u obračunu sa onima koji se drznu da kritikuju Aleksandra Vučića?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati