Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 12. 2021. 20:20 53

"GOMILA IDIOTA": Krle izvređao evroposlanike!

Evropski parlament je danas usvojio rezoluciju o Srbiji, a na tapetu su se našli Linglong, Rio Tinto, nasilje na protestima, huligani, kršenje ljudskih prava, čime je zadat veliki udarac režimu Aleksandra Vučića. Posle takvog razvoja situacije samo se čekalo ko će prvi da udari na Evropu. Nismo se dugo načekali, budući da je prvi otrovne strelice ka Evropskom parlamentu uputio Aleksandar Vulin, a zatim i Nebojša Krstić, koji je evroposlanike nazvao "idiotima".

Naprednjački takozvani marketinški stručnjak Nebojša Krstić ne bira reči i način da se obračuna sa neistomišljenicima Aleksandra Vučića, pa iz njegovih usta, ali i preko tastature čujemo i vidimo razne uvrede.

Sada je malo otišao van granica Srbije, pa je poželeo da kaže koju oštru reč i poslanicima Evropskog parlamenta, koji su danas izglasali rezoluciju o Srbiji.

- Evropski parlament je gomila jedinstvenih idiota. Jer, samo idioti sebi mogu da dozvole da im tekstove rezolucija pišu ljudi iz NVO, čiji je jedini smisao postojanja proizvodnja lažne slike o Srbiji - napisao je Krstić.

Da podsetimo, prethodno se oglasio i ministar policije Aleksandar Vulin, koji je putem saopštenja napao Evropu i Evropski parlament.

- Srpska policija hapsi huligane, a ne sarađuje sa njima. Poslanici Evropskog parlamenta se u svojim zemljama ne pitaju ništa, zato svoje frustracije hoće da leče na Srbiji - rekao je, između ostalog, Vulin, pa onda i dodao:

- Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije postupa po zakonu, ali i vodi računa da ne bude krvi na ulicama Srbije. Verujem da je uvažene poslanike Evropskog parlamenta mnogo razočaralo što nije bilo slika razbijenih srpskih glava, ali građane Srbije je mir na ulicama obradovao. MUP Srbije će raditi po zakonu i na dobrobit građana Srbije, a evroparlamentarci mogu samo da pate što je tako.

Posle svega jasno je da je Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ovom rezolucijom zadat jak udarac. Jer da nije tako, onda se ne bi ni oglašavali dežurni pljuvači Vučićevih neistomišljenika...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 53

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati